Skip to content Skip to footer

Velkommen til Frukostsamling 4. mai

Aksello si frukostsamling torsdag 4. mai med interessant program – Dimeq kjem og gjev oss innsikt i prosessen ved kapitalinnhenting. Aksello sin praksisstudent Alexandria skal fortelje korleis din bedrift kan ha praksisstudentar og kva utbytte er. Fokus Elektro har kjøpt opp One Co, her får vi høyre om denne prosessen og kva som var lagt til grunn for oppkjøpet.  Florø U40, kva er det og kva skal det utrette og kvifor er eit slikt nettverk er viktig for næringslivet. I tillegg kjem Forskningsrådet og skal fortelje om innovasjonsprosjekt i næringslivet og andre støttemidlar. 

Aksello inviterer til frukostsamling torsdag 4. mai Samlinga vert som vanleg i våre lokaler i Peak Florø. Frukostmøtet er ope for alle og gratis. Vi startar med frukost kl. 07.30 (for dei som ønsker det), og så vert det interessante presentasjonar frå kl. 08.00 til 09.00.

Her ser du agendaen:

  • Velkommen v/Aksello
  • Prosessen ved kapitalinnhenting og vegen hit v/Dimeq – Ronny Bakke 
  • Praksistudentar i din bedrift ? v/ Alexandria Følsvik
  • Fokus Electro kjøper Once Co v/ Dagleg leiar – Tore Nyttingnes 
  • Prosjektet “Florø U40” “kven, kva og kvifor v/Alexandria Følsvik 
  • Innovasjonsprosjekt i næringslivet og andre støttemidler v/ Forskningsrådet – Merete Lund. 
  • Ordet fritt

Merete Lunde frå Forskingsrådet vil også være i Frukostsamlinga, og blir værande utover dagen for møter med bedrifter. Ønsker du eit møte med henne, så send ein e-post til andrea@aksello.no

Vi gleda oss til å sjå deg der, for læring, mingling og nettverksbygging. Det er fint om du melder deg på så vi veit kor mange som vil ha frukost (sjå nedanfor)

VELKOMMEN TIL FRUKOSTSAMLING!

Meld deg på HER

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet