Skip to content Skip to footer

Litt frå frukostsamlinga 2. mars

Det var nær 40 frammøtte på vår første frukostsamling i Aksello, som starta dagen med smørbrød, informasjon og inspirasjon. På programmet hadde vi fire interessante innlegg, mellom anna Roy Austbø, salssjef Norge for Niprox AS, som starta morgonen med ein presentasjon av bedrifta.

Dagleg leiar for Aksello, Lone Bareksten, kom også med eit innlegg for å fortelje meir om den nye strategien og namnskiftet vårt.

Kva den nye strategien går ut på kan du lese meir om her: Fram Flora Ut – Aksello inn

Rolf Bjarne Sund, plansjef for Flora Kommune, fekk også fem korte minutt der han informerte om Sentrumsplanen som skal reviderast i år, og viktige vedtak som skal gjerast på bystyremøte 21. mars. På dette møtet skal politikarane mellom anna diskutere omlegging av Markegata og innspel om Kystvegen som skal vidare til Fylkestinget. Dette er tema som er av interesse for næringslivet i Florø, og næringslivet blei på nytt oppfordra til å spele på lag med bedrifter i andre kommunar for å synleggjere næringslivet sine behov og ønsker.

Siste innslag var ein artig demonstrasjon av Tor Even Eide frå Systemintegrering AS som gav dei frammøtte eit innblikk i framtida sine smarte hus.

Neste frukostmøte blir torsdag 4. april. Hugs å melde deg på når den tid kjem!

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet