Skip to content Skip to footer

Oppdatert frukostsamling og anna snacks

Vi minner om Frukostsamling torsdag førstkomande: Fint om du melder deg på i forkant. Se info her.

Vi har også ein ledig bolk i programmet, på ca. 10 minutt. Dersom nokon ønsker å nytte denne tida til å presentere noko eller diskutere noko, så ta kontakt med arne@aksello.no.

I motsetning til kva vi tidlegare har annonsert, kjem dessverre ingen frå Innovasjon Norge denne dagen. Innovasjon Norge arrangerer Internasjonaliseringsdag på Skei den same dagen. Der bør forresten fleire bedrifter kjenne si besøkelsestid, og delta. Informasjon og påmelding finn du her.

Dersom nokon har problem med transporten til Skei, så er det ledige plasser i ein bil som går frå Aksello kl. 08.30 den dagen (midt under Frukostsamlinga, men …). Om du ønsker å sitte på, med retur til Florø på ettermiddagen, så kontakt arne@aksello.no.

[av_button label=’Påmelding frukostsamling’ link=’manually,https://docs.google.com/a/aksello.no/forms/d/1FgZYSIO6w-JyYv6-Y3jB4I_9xkn967zq4021Trh5ljI/edit’ link_target=” size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue817′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-360jpy’]

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet