Skip to content Skip to footer

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen ynskjer di hjelp!

Den 7. mai besøker Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen Florø. Kl 15:00 vil Næringsministeren vere på plass hjå Aksello og gje ei kort innleiing om regjeringas merksemd på små og mellomstore bedrifter (SMB).

Over 95% av alle norske verksemder har mellom 1 og 50 tilsette. Næringsministeren er oppteken av at regjeringas næringspolitikk treff disse bedriftene og ynskjer derfor innspel frå lokale verksemder. Regjeringa skal legge fram ein eigen SMB strategi før sommaren 2019.

Om du er interessert og ynskjer å delta denne dagenmeld deg på her!

Små og mellomstore bedrifter er ryggraden i norsk næringsliv. Den jobben de gjør hver dag, er med på å sikre arbeidsplasser og et bærekraftig velferdssamfunn. Det viktigste vi som regjering kan gjøre, er ofte rett og slett å ikke stå i veien. Vi skal forenkle hverdagen til bedriftene og gjøre det lettere for dem å gjøre jobben sin, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

[av_button label=’Påmelding’ link=’manually,https://krtmt.typeform.com/to/enzakm’ link_target=” size=’small’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2qz8w9′ admin_preview_bg=”]

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet