Skip to content Skip to footer

Frode Sønstebø

Om meg:

Mitt navn er Frode Sønstebø. Jeg er en dedikert og lidenskapelig entreprenør med en sterk interesse for teknologi, innovasjon og forretningsutvikling. Jeg har erfaring innen flere bransjer og har en internasjonal bakgrunn som har formet min tilnærming til entreprenørskap.

Hva er din motivasjon/inspirasjon som gründer:

Min motivasjon som gründer kommer fra ønsket om å løse utfordringer, drive innovasjon og skape verdifulle produkter eller tjenester som kan forbedre livene til mennesker. Jeg blir stadig inspirert av mulighetene som teknologi og entreprenørskap bringer med seg, og jeg tror på kraften av å tenke utenfor boksen for å skape positive endringer.

Hva har du grunnlagt:

 Jeg er medgründer i Thalasso AS, et selskap dedikert til bærekraftig utnyttelse av marine ressurser. Gjennom Thalasso jobber vi med innhøsting og prosessering av sargassum og andre typer tang og tare. Vårt mål er å utvikle innovative løsninger som utnytter disse naturlige ressursene for å skape produkter som bidrar til både miljøet og samfunnet. Vi er stolte av å være i forkant av bærekraftig teknologi og bidra til å løse globale utfordringer knyttet til miljøvern og ressursutnyttelse.

Hva er ditt råd for de som tenker på å bli gründer:

 Mitt råd til de som vurderer å bli gründere er å være nysgjerrige, tålmodige og utholdende. Det er viktig å ha en klar visjon og strategi, men også være åpen for å tilpasse seg endringer underveis. Bygg et sterkt nettverk, omgås med likesinnede og lær av andres erfaringer. Ikke vær redd for å feile, for feil kan være de mest verdifulle læringsopplevelsene.

Hvordan har Aksello påvirket gründerreisen deres:

Aksello har vært en verdifull støttespiller på vår gründerreise. Deres ekspertise, veiledning og tilgang til ressurser har hjulpet oss med å utvikle våre ideer, skape forretningsmodeller og navigere i det komplekse landskapet av entreprenørskap. De har bidratt til å akselerere vår vekst og utvide vårt nettverk, og vi er takknemlige for deres støtte i å realisere våre mål som gründere.

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet