
Ein haav for idear – Eit hav av moglegheiter
Torsdag 20. juni 2025
Kl. 11:45 – 16:40
Florø, Quality Hotel
Velkomen til Sjømatkonferansen HAAV – ein konferanse for nye perspektiv og moglegheiter i ei næring som er avgjerande for kysten vår. Vi haavar i inn idear for ytterlegare verdiskaping, og har samla kunnskapsrike og dyktige presantørar for interessante presentasjonar og diskusjonar om både utfordringar og moglegheiter.
Program
- 11:45–12:40: Lunsj: Sjømatbuffet i Haavesalen, Quality hotell
12:40–12:50: Opning og introduksjon
12:50–13:10: David Parker, Head of Aquaculture and Fisheries, Sainsbury’s UK – Norweigian Waters, British Plates: Aligning the course for successful seafood supply
13:15–13:40: Oddur Thorsson, Project Manager, Iceland Ocean Cluster – 100% Fish Increasing Value Creation
13:40–13:50: Silje Sveen, Fiskevelferd- og bærekraftsansvarlig, Marø Havbruk
13:50–14:20: Dag Sletmo, S.Vice President – Seafood, DNB
Pause 20 min
14:40–15:10: Paneldebatt – TBD
15:15–15:30: Bjørn Inge Igland, CFO, Havland
15:30–15:45: Cathrin Kvalheim, Sales Manager, Ode
15:50–16:10: Christian Askvik, Team Manager VAP Overseas, Lerøy Seafood Group
16:10–16:30: Sigmund Bjørgo, Sjømatutsending Kina, Sjømatrådet
16:30–16:40: Avslutning
Pris: 2 540 kr eks.mva per person
Prisen inkluderer Lunsj/sjømatbuffet & konferansedeltaking.
Påmelding er bindande.
Det er eit begrensa antal plassar – meld deg på i dag!
Takka vere våre samarbeidspartnarar blir HAAV Sjømatkonferanse mogleg.
Vi set stor pris på at de er med!


HAAV Sjømatkonferanse – Eit samarbeid mellom Aksello og Laksens dag.
