Skip to content Skip to footer

Ein haav for idear – Eit hav av moglegheiter

Torsdag 20. juni 2025
Kl. 11:45 – 16:40
Florø, Quality Hotel

Velkomen til Sjømatkonferansen HAAV – ein konferanse for nye perspektiv og moglegheiter i ei næring som er avgjerande for kysten vår. Vi haavar i inn idear for ytterlegare verdiskaping, og har samla kunnskapsrike og dyktige presantørar for interessante presentasjonar og diskusjonar om både utfordringar og moglegheiter.

Program

  • 11:45–12:40Lunsj: Sjømatbuffet i Haavesalen, Quality hotell
  • 12:40–12:50: Opning og introduksjon

  • 12:50–13:10: David Parker, Head of Aquaculture and Fisheries, Sainsbury’s UK Norweigian Waters, British Plates: Aligning the course for successful seafood supply

  • 13:15–13:40: Oddur Thorsson, Project ManagerIceland Ocean Cluster – 100% Fish Increasing Value Creation

  • 13:40–13:50: Silje Sveen, Fiskevelferd- og bærekraftsansvarlig, Marø Havbruk

  • 13:50–14:20: Dag Sletmo, S.Vice President – Seafood, DNB

Pause 20 min

  • 14:40–15:10: Paneldebatt – TBD

  • 15:15–15:30: Bjørn Inge Igland, CFO, Havland

  • 15:30–15:45: Cathrin Kvalheim, Sales Manager, Ode

  • 15:50–16:10: Christian Askvik, Team Manager VAP Overseas, Lerøy Seafood Group

  • 16:10–16:30: Sigmund Bjørgo, Sjømatutsending Kina, Sjømatrådet

  • 16:30–16:40: Avslutning

Pris: 2 540 kr eks.mva per person
Prisen inkluderer Lunsj/sjømatbuffet & konferansedeltaking.
Påmelding er bindande.

Det er eit begrensa antal plassar – meld deg på i dag! 

Takka vere våre samarbeidspartnarar blir HAAV Sjømatkonferanse mogleg.
Vi set stor pris at de er med!

HAAV Sjømatkonferanse – Eit samarbeid mellom Aksello og Laksens dag.

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet