Skip to content Skip to footer

Nestleiar

Stig Førde

Stig Førde er viseadministrerande direktør i Fjord Base og representerar ein av våre eigarar.

– Min motivasjon for styret er å kunne bidra til utvikling av nye idèar og styrke næringslivet regionalt, samtidig som eg kan bygge kompetanse og nettverk for min eigen del. Det er engasjerande å treffe nye gründerar og gode idèar. Slikt blir ein inspirert av.

Stig har bakgrunn frå skipsverft og garantiarbeid. Han har også vore teknisk sjef i Fjord1 og jobba mykje med anskaffelse, skipskontrakter og komplekse offentleg anskaffelse til salsprosessar. I Fjord Base jobbar han med eigedomsdrift og utbyggingsprosessar. Fjord Base spelar ei sentral rolle i det grøne skiftet; med fokus på alternativt drivstoff, elektrifisering og landstraum, og er derfor mykje involvert i innovative løysingar.

– Eg ønsker å bidra til at Aksello blir best mogleg selskap for næringsutvikling. Dei har dyktige mennesker i styret og administrasjonen, fortel Stig.

– Sjølve basen er ei industriklynge som skal fyllast opp med aktivitet. Vi er viktige for Florø og regionen, og kjem der gode idèar kan det hende vi kan vere med på å videreutvikle dette dersom det er aktuelt for oss! seier han avslutningsvis.

Om

Viseadm. direktør, Fjord Base

Go to Top

Få siste nytt frå Aksello og det regionale næringslivet